Cijene proizvoda
Sve cijene proizvoda su objavljene na www.tigarmast.net i označene su u valutama HRK i EUR. Nismo obveznici PDV-a. Cijene vrijede za 1 kom ako drugačije nije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti te kod kupnje vrijede one cijene koje su objavljenje kod potvrde narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena. U tom slučaju pridržavamo pravo otkazivanja narudžbe. Slike su samo simbolične i ne pokazuju u cijelosti pravo stanje.
Podatak o trošku moguće dostave i drugih mogućih troškova kupcu je prikazan kod narudžbe proizvoda.

Način plaćanja
Na web adresi www.tigarmast.net naručenu robu možete platiti pouzećem. Iznos plaćate službeniku dostavne službe (DPD).

Način dostave
Dostava robe vrši se u najkraćem mogućem roku. Za proizvode na zalihi rok isporuke je 1-2 dana. Narudžbe zaprimljene do 15.00 sati u pravilu šaljemo isti dan. Dostava se vrši u dogovorenom roku preko kurirske službe DPD, prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Korisnik je upoznat sa svim informacijama glede prava odustajanja od kupnje, uvjetima ugovora i načinima izvršavanja prava. Upoznat je sa svim potrebnim informacijama glede adrese na koju se može obratiti u slučaju pritužbe i informacija glede garancije, reklamacije i drugih stvari.

Besplatna dostava
Hrvatska: Troškovi dostave su jednokratni i iznose 39 Kn za sve narudžbe do 200 Kn vrijednosti i težine do 5kg. Kod narudžbi iznad 200 kn troškove dostave za naručenu robu plaća poduzeće P & M d.o.o., osim u slučaju da na stranici nije drugačije navedeno.

Oštećenja kod transporta
Kupac je pri preuzimanju pošiljke dužan pregledati njen sadržaj. U slučaju fizičkog oštećenja pošiljke, npr. da manjka njen sadržaj te se pokažu vidljivi znakovi otvaranja kupac je dužan cijelu pošiljku (paket, zaštitu ambalažu, proizvode) reklamirati prodavaču (obavijest pošaljite na našu e mail adresu ili nas nazovite) kako bi prodavač posredovao kod dostavljača (DPD) koji je dužan riješiti reklamaciju na svoj trošak ako mu se dokaže odgovornost.